forumadmin
Moderátor 6 hozzászólás |
2013.03.25 11:36Nem értesz egyet az ÖKOdajka válaszokkal, esetleg még a kérdéssel sem?
Ezt a topikot azért hoztuk létre, hogy lehetőség legyen megbeszélni részletesen is az egyes ÖKOdajka témákat, kérdéseket, válaszokat. Kíváncsiak vagyunk a véleményekre, javaslatokra. Ha sikerül egy a fenntartható fejlődés elveinek jobban megfelelő választ találni, természetesen készek vagyunk módosítani is az ÖKOdajkán.
Mikor az ÖKOdajkát összeállítottuk, az volt a célunk, hogy egy folyamatosan fejlődő, pontosabbá váló kérdéssort hozzunk létre. Az ÖKOdajka kérdéseinek részletes megbeszélésére lehetőség van itt az ÖKOfórumban. Az ÖKOfórum tapasztalatai beépülhetnek az ÖKOpédiába, és ez visszahat újból az ÖKOdajkára. Reméljük így lesz, a Te segítségeddel is!
|
A legújabb válaszok: |
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:47Pedig a felhasználás is elég egyszerű, szárított levelet teába áztatni, vagy porrá törve alkalmazni.
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:45köszönöm, megnézem
|
robag
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:43http://www.edenkert.hu/konyhakert/fuszernovenyek/sztivia-nevelese-hasznalata/4049/
itt van infó a növényről
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:37Ha valami hasznosat találsz megosztod velünk, kérlek?
|
robag
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:36Arra én is kíváncsi vagyok, hogyan lesz a növényből édesítő, házilag. Már bogarászom a neten...
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:31Köszönöm, megtaláltam. Bár sok infó nincs róla.
|
robag
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:26Akkor nézd meg talán a konyhánál.
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:25Itt nem találom. Nem lehetett másik fórum témánál?
|
robag
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:23Biztos a bevásárlósban.
|
robag
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:21Eddig még én sem. A cukros kérdésben volt benne.
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:21Melyik témánál? Inkább utánanézek.
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:20Mi az? Még nem hallottam róla.
|
robag
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:18A széviára.
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:17Mire gondolsz?
|
robag
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:15A mézet én is szeretem, de most tudtam meg, hogy van akörnyezetet kevésbé terhelő "édessség".
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:06Őstermelőtől szeretünk vásárolni, de ez sajnos csak nyaraláskor jellemző, a környékünkön csak zöldségtermesztő van. Nyáron viszont sok mindent megkóstolunk, megvesszük a mézet télire.
|
robag
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 14:03Nem tudom, kérdezz meg egy kémikust, ő bizonyára tudja mivel jár a citrolé előállítása.
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 13:55Közben találtam még 1 kérdést:
Ha a citrom magyarországi fogyasztása nem felel meg a fenntarthatósági követelményeknek akkor a tisztítószerek helyetti használathoz honnan szerezzem be? Vagy a szintetikus citromlé a megoldás?
|
robag
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 13:51Még egy érv a mosogatógép mellett: szerintem ahhoz képest, hogy mennyi "munkát" végez el, nem fogyaszt sok energiát. Én szerintem sokkal többet fogyasztok, és ha hozzáveszem, hogy milyen rossz hatásfokkal alakul mosogatássá az általam elfogyasztott táplálék, hát a mosogatógép a környezetbarátabb...
|
noé
Haladó 23 hozzászólás |
2013.03.30 13:35Mi meg kertészkedni szerettünk mindig is, a mai napig nem adtuk fel. De az agyagos talajon azért sok csalódás ért már. A finom borsó mellé volt pl. ehetetlen retkünk is...
|